Onderhoud Vastgoed

Hoe goed u zelf ook voor uw woning of bedrijfspand zorgt, na verloop van tijd is altijd professioneel onderhoud van vastgoed nodig. Vastgoedonderhoud in Noord-Holland is een belangrijke expertise van bouwbedrijf Olbers. Op onze website zijn een aantal voorbeelden te zien van woningonderhoud dat door Olbers als aannemer vastgoedonderhoud zijn uitgevoerd.

Bij onderhoud van vastgoed werkt Olbers zowel in opdracht van particulieren, vastgoedbeheerders als woningstichtingen. Het vastgoedonderhoud in Alkmaar en omgeving kan dus zowel kleinere als grotere opdrachten betreffen. Op elke schaal is Olbers als aannemer deskundig. Onze medewerkers beschikken over een uitgebreide expertise en werken snel en vakkundig.
Elke handeling die wij als bouwbedrijf verrichten, dient om uw woning of bedrijfspand maximaal toekomstbestendig te maken. Naast een sterk verbeterde uitstraling van uw vastgoed, neemt ook de waarde na goed uitgevoerd onderhoud van vastgoed met sprongen toe. Dus of u nu overweegt om het vastgoed zelf te blijven gebruiken of binnen afzienbare termijn te verkopen, vastgoedonderhoud levert u altijd een voordeel op.
Net als bij renovatie van vastgoed en restauratie van vastgoed door bouwbedrijf Olbers, staan ook bij onderhoud van vastgoed veiligheid, gezondheid en milieu op de eerste plaats. Wij passen met trots de regels van ons VCA certificaat toe, omdat wij weten dat we zo werken aan een verantwoorde toekomst van uw vastgoed.

Wij kunnen samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw woning of bedrijfspand en hierbij een realistische inschatting maken van de kosten. Besluiten we samen tot het zetten van een volgende stap, dan volgt na gedegen inventarisatie een heldere offerte. Na acceptatie hiervan door u als opdrachtgever, richten wij ons met volle inzet op deze nieuwe opdracht!

Meer weten? Stuur een email naar info@olbers.nl of bel ons tijdens kantooruren op 072-5124710.