Nieuwbouwprojecten

U staat voor een belangrijke beslissing. U heeft besloten tot nieuwbouw en zoekt nu een bouwbedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw.
Bouwbedrijf Olbers uit Alkmaar is een begrip in Noord-Holland. Olbers dankt zijn bekendheid als aannemer in nieuwbouw vooral aan de kwaliteit die wij leveren. Bovendien proberen wij onder alle omstandigheden de kosten van nieuwbouw zo redelijk mogelijk te houden.

Als aannemer voor nieuwbouw zien wij snel of uw plannen gerealiseerd kunnen worden binnen uw budget. Gaat het om een nieuwbouw woning, dan bent u bij bouwbedrijf Olbers precies aan het juiste adres voor een goed bouwadvies.

Nieuwbouw van vastgoed is gebonden aan strikte regels, die voor ons als bouwbedrijf geen geheimen kennen. Uw nieuwbouwwoning wordt dus door Olbers op veilige wijze gebouwd, rekening houdend met gezondheid en milieu. Als bouwbedrijf zijn we hier trots op. Het betekent dat wij werken volgens de laatste inzichten en dus op duurzame wijze rekening houden met de toekomst.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. U hoeft hiervoor slechts een e-mail te sturen naar info@olbers.nl. Ook kunt u ons bellen op 072-5124710 voor het maken van een afspraak. Tijdens de persoonlijke kennismaking kunnen wij dieper op uw nieuwbouw plannen ingaan. Wij zetten tijdens deze ontmoeting ook graag de voor een huis te bouwen kosten op een rij.

Nieuwbouwprojecten