Over Bouwbedrijf Olbers

Op zoek naar een allround specialistisch bouwbedrijf in Noord-Holland? Bouwbedrijf Olbers is een stadsaannemer gevestigd in Alkmaar en levert sinds 1975 topkwaliteit op gebied van bouwen, verbouwen en nieuwbouwprojecten.

Olbers is zeer gespecialiseerd in het verbouwen van uw woning en zorgt ook voor renovatie en restauratie. Natuurlijk zet ons aannemingsbedrijf ook een prachtige aanbouw voor u neer, wanneer u uw woning, school of kantoorpand wilt uitbreiden.

Olbers heeft bovendien een naam hoog te houden op het gebied van nieuwbouw. Het gaat dan zowel om woningbouw als om nieuwbouw van bedrijfsgebouwen. Naast nieuwbouw, aanbouw en verbouwen, zet bouwbedrijf Olbers zijn langjarige expertise in voor het plegen van klein en groot onderhoud. Ons aannemersbedrijf doet dit in opdracht van woningstichtingen, vastgoedbeheerders en particulieren.

Wanneer u bouwbedrijf Olbers inschakelt, profiteert u van maximale zekerheid. Ons aannemingsbedrijf is aangesloten bij BouwGarant, het grootste keurmerk in de bouw. Ook is ons bouwbedrijf lid van de vereniging van bouw- en infrabedrijven Bouwend Nederland. Natuurlijk werkt aannemersbedrijf ook volgens de hoogste normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

 

Over Bouwbedrijf Olbers
Vakwerk op maat

Vakwerk op maat

Aannemersbedrijf Olbers kiest voor elke nieuwe opdracht een passende benadering. Elke woning en elk bedrijfspand is immers anders, dus uw opdracht is dat ook. Wanneer u met ons bouwbedrijf contact opneemt, kunnen wij u van dienst zijn met op maat gesneden bouwadvies. Dit kan vervolgens leiden tot een glasheldere offerte. Afhankelijk van uw opdracht vindt u hierin de kosten nieuwbouw, kosten verbouwing, kosten uitbouw woning, de renovatiekosten of de onderhoudskosten. Wij hechten sterk aan een overzichtelijke offerte. Kiest u bijvoorbeeld voor vervanging van de kozijnen of het isoleren van uw woning, dan vindt u de benodigde kosten stapsgewijs terug in onze offerte.

Bouwbedrijf Olbers in Alkmaar staat voor zekerheid en transparantie. Neem gerust contact met ons op voor een gedegen bouwadvies!