Renovatieprojecten

U heeft een schitterende woning of prachtig bedrijfspand in Alkmaar of omgeving. Helaas heeft decennialang gebruik zijn sporen nagelaten. Gewoon onderhoud is onvoldoende en renovatie is geboden. Bouwbedrijf Olbers beschikt over jarenlange ervaring als renovatie aannemer. Een bouwrenovatie die door Olbers wordt uitgevoerd, klopt altijd tot in de puntjes. Renovatie aannemers verrichten specialistisch werk. Elke renovatie van woning of bedrijfspand is ook steeds anders. Bij aannemersbedrijf Olbers wordt tijdens de renovatie steeds op een verantwoorde wijze gewerkt.

Ons aannemersbedrijf kan zowel voor de buitenzijde als de binnenzijde van uw woning of bedrijfspand worden ingeschakeld. Vaak betreft de renovatie het dak of de voorgevel van een gebouw. Vooral de historische architectuur vormt hierbij voor de medewerkers van Olbers een mooie uitdaging. Maar renovatie kan ook de binnenzijde van woning of bedrijfspand betreffen. Vaak gaat het dan om de bovenverdieping, die in de loop der jaren het meest van weersinvloeden te lijden heeft gehad.

Ook voor een bouwadvies met betrekking tot renovatie kunt u terecht bij bouwbedrijf Olbers. Door de jarenlang opgebouwde expertise, is bouwbedrijf Olbers hiertoe uitstekend in staat. Het begint met het maken van een eerste afspraak. Stuur een email naar: info@olbers.nl of bel ons tijdens kantooruren op: 072-5124710. Tijdens de eerste ontmoeting bespreken we uw wensen voor renovatie van uw woning of pand. Vaak kan bouwbedrijf Olbers bij dit gesprek al een eerste schatting van de renovatiekosten geven. Wanneer deze kosten van restauratie aansluiten bij uw verwachting, kunnen de medewerkers van Olbers verder gaan. Na hun uiterst precieze inventarisatie kan aannemer Olbers vervolgens een gedetailleerde offerte voor renovatie aan u uitbrengen. Naast een opgeknapt uiterlijk treedt door renovatie ook altijd een waardestijging op. Bouwrenovatie is dus een uitstekende investering!

Renovatieprojecten