Verbouwprojecten

Een verbouwing van uw woning of van uw bedrijfspand levert vaak enorm veel ruimte op. Een verbouwing is bij bouwbedrijf Olbers in uitstekende handen. Door onze langdurige ervaring kennen wij alle voetangels en klemmen die zich kunnen voordoen bij een verbouwing. Precies zoals u van een goede aannemer mag verwachten. Wellicht heeft u al een gedetailleerd bouwplan in gedachten voor de verbouw van uw woning. Als aannemersbedrijf gespecialiseerd in verbouw, kunnen wij snel controleren of uw plan haalbaar is. Ook kunnen wij direct al een betrouwbare inschatting maken van verbouwingskosten.
Natuurlijk spelen voor aannemers in de bouw bepaalde punten een belangrijke rol. Hoe is de fundering van het pand? Met welke steunmuren moeten wij rekening houden bij het verbouwen? Het zijn slechts enkele punten uit een reeks, die de verbouwing van woning of bedrijfspand tot specialistenwerk maken.

Bij bouwbedrijf Olbers kunt u terecht voor een goed bouwadvies. Bij de verbouw van uw woning of bedrijfspand kunnen wij dan precies aangeven wat wel en niet mogelijk is. Dankzij jarenlange ervaring als bouwbedrijf in Alkmaar, houden wij rekening met de nieuwste bouwmethoden die bij de verbouw van woning of bedrijf worden toegepast.

Ook de prijs van verbouwen komt tijdens de voorbereidende besprekingen uitgebreid aan de orde. Uiteraard zijn de kosten van verbouwing elke keer sterk afhankelijk van de specifieke situatie van het te verbouwen object. Komen wij tot een afspraak, dan wordt de prijs van verbouwing inzichtelijk gemaakt in een gedetailleerde offerte. Een offerte van bouwbedrijf Olbers is altijd compleet. Zo voorkomen wij verrassingen en bent u na afloop een uiterst tevreden klant!

Meer weten over het verbouwen van uw woning of bedrijfspand? Stuur een email naar info@olbers.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Verbouwprojecten